Uppfödning med inriktning på dual purpose labrador

bexzima

Fia

Fia och jag har varit på Prima Hundpool idag och kört ett pass. Hon har börjat bygga muskler nu och det går stadigt framåt. 

Loke har blivit pappa till 8 st små valpar, 4 flickor och 4 pojkar 💕

 

Winna

Winna är nu inseminerad med Hobbs, förhoppningsvis så kommer det svarta små valpar 2:a veckan i mars. Vi har tränat i helgen, Winna och Ixi fick följa med. Båda jobbade jättebra och tog snabbt in dummies, dubbelmarkeringarna fungerade också bra. På söket blir Ixi lätt yvig och plötsligt så förstorar hon söket och ger sig ut alldeles för långt. Jag lovar att hon planerar detta och vill gärna upptäcka ny saker på egen hand. Winna är stabil i söket och går jättebra. Vi hade kanindummie med till Winnas stora förtjusning 🙂

Winna tar apporteringen på största allvar 😅 Hon ser jätteallvarlig ut 😁

Chloe och Hobbs

Chloe börjar närma sig löp. Ixi har dragit igång sitt löp här hemma och Winna är också på gång, stackars Loke han kommer att ha det jobbigt en tid framöver. I morse var alla hundar utom Loke i och simmade så det var ”jättekul” att få torka 4 st tjejer som hade det jättekul i vattnet. Jag önskar faktiskt lite minusgrader nu så jag slipper göra rent alla golv hela tiden. Hur noga man än torkar hundarna så blir det skitigt på golven.

Chloe
Hobbs