Uppfödning med inriktning på dual purpose labrador

Monthly Archives: januari 2015

Telefonkrångel

Jag har problem med min telefon, ibland kan man inte ringa till den och ibland kan jag inte ringa ut. Vill ni nå mig så skicka ett mail istället, då det fungerar iallafall, peppar peppar ta i trä, eller vad är det man säger.

Wilma är som en primadonna nu, hon är ju parad och är helt säker själv på att nu ska hon bli mamma. Hon stäcker ut sig i soffan och drar timmerstockar så det ekar i rummet. Sedan ska man klia henne på magen hela tiden, hon är krävande nu, hahahaha. Hon knorrar och låter om man inte gör som hon säger.

Snö :(

Nu har vi parat dagarna i tre. Wilma och Loke har varit så förtjusta i varandra, vi ska göra ultraljud v 8 Han har kunnat vända sig själv ut och in för hennes skull. Han vaktade henne hela tiden, mattes lilla gubbe 🙂 På söndag är det utställning för Doris och Loke. Doris är i full päls och så fin som hon kan blir, dessvärre kan man inte säga det om Loke. Stressen har tagit på honom nu när Wilma har löpt och han har börjat tappa all sin päls och blivit några kg lättare, fast han har fått dubbel ranson mat under tiden. På måndag kväll ska jag på information om Working test reglerna för i år och på tisdag ska jag på föreläsning om valpar och dräktiga tikar på Albano djursjukhus, det ska bli väldigt intressant 🙂 Igår kom det 2 dm snö, jag är inte så förtjust i snö men däremot är hundarna det, dom blir som galna, gammal som ung, det är jättekul att göra snöraketer snön, speciellt Atlas älskar kana omkring i snön. Nu har det säkert kommit 1 dm till, usch. Nu är det bara att stå ut i februari och mars, sedan är det vår, jippi 🙂

Valpar

image

 

Jag har hittat ett jättekul fotoprogram, man kan göra fina julbilder, födelsedagsbilder osv, kan inte sluta att sätta ramar  allt, hahaha. Wilma är nu inne på sitt 8 dygn i löpet, kanske går det att para på söndag, vi får se hur det utvecklar sig 🙂

Snö i massor

Snö, snö, snö. Hundarna älskar det, jag älskar inte det. Roligt har dom i alla fall. Atlas var bara tvungen att göra ”raketen” i snön. Han är som en valp fast han är 6 år när det gäller snö. Jag har anmält Doris till sin första utställning i slutet av januari. Spännande. Loke ska också ställas ut, hoppas hans päls sitter kvar, han har börjat fälla.

Olga

Olga