Uppfödning med inriktning på dual purpose labrador

Monthly Archives: november 2015

Uppdatering

Nu har jag uppdaterat fliken Kullar med Champagnekullen, så där kan ni gå in och se på valpbilder. Smulan har börjat att löpa och i slutet av nästa vecka åker jag till Danmark för parning. Lång resa! Jag åker till Malmö och tar Öresundsbron över till Köpenhamn och så vidare till Hilleröd som ligger cirka 3,5 mil utanför Köpenhamn.

Ett gäng hundar

Träning m m

Träningen går framåt med jättekliv och Smulan är i sitt esse 🙂 Jag är så nöjd och stolt över henne och att jag har lyckats föda upp en sån fin hund. Hon är som en liten bodybuilder nu och är stark med bra kondition. Atlas ska få börja simma på Haninge Hundhälsa, han börjar bli äldre och är inte så springig längre så han behöver få röra på sig och bättre än simning kan det ju inte bli. Om allt går som det ska så ska valparna få börja att simma också.

I helgen åker jag och Petra på roadtrip till Rättvik. Jag ska ställa Saga och Loke, det var många labbar anmälda såg jag. Vi övernattar i Gävle och åker sedan vidare mot Rättvik på söndag morgon.

Noah (Wilmas och Atlas son) är hos mig och ska stanna i 14 dgr medans matte är i USA. Han har bott in sig och nu fungerar det faktiskt väldigt bra med dom andra hundarna.

Bri har gjort sig fin 🙂

Skitig bri