Uppfödning med inriktning på dual purpose labrador

Monthly Archives: juni 2019

Semester

Nu är det sista arbetsdagen och sedan har jag 4 v semester. Varje morgon väcker Fia mig mellan kl:3-4 på morgonen och ska ha mat. Jag försöker låtsas sova men det genomskådar hon och drar i mitt täcke, jag är känner mig som en utsliten småbarnsmamma. Alla vuxna hundar hejar på och tycker att det är så braaaa att väcka matte vid den här tiden för dom är så utsvultna så dom håller på att dö! Smulan är i höglöp och Loke håller på att gå i bitar, stackars Loke tycker så synd om honom. Loke ska förresten bli pappa om cirka 1 v, det finns 8 st bebisar i tikens mage, jag hoppas allt går bra och smidigt och att det kommer små Lokebebisar 🙂

Jag håller även på att måla huset, det är det tråkigaste jag vet men det blir fint när det är gjort. Nu har jag en kortsida kvar och det är den värsta sidan. Det är högt till nock och jag är höjdrädd, men det är bara att bita ihop och få det gjort.

Hilda och Anders

Stort grattis till Hilda och Anders! Hilda blev idag Svensk Viltspårschampion endast 9 mån gammal, hon blir 10 mån på onsdag. Jag är djupt imponerad och jag är så glad att ni förvaltar denna lilla tjej så väl ?