Uppfödning med inriktning på dual purpose labrador

Monthly Archives: november 2019

Winna

Winna kommer att paras nu i vår, jag har svårt att bestämma mig för en hane. Det finns en fin hane i Tyskland och en i Danmark, jag får fundera på saken över jul sedan ska jag bestämma mig, hahaha, har lite beslutsångest.

Winna är på bilden 1 år och vi var och tränade lydnad i Haninge hundhall

Winna är en trevlig, lättsam och arbetsvillig tik, hon har stort tålamod och ett gott hjärta.

Winna 8 v gammal

Mårtenutställningen

Igår var jag och Maria med våra juveler på utställning. Domare var Patrik Ragnarsson. Fia placerade sig 2:a i sin klass med Hp. Isak placerade sig också 2:a med Hp. Vi är så nöjda över våra fina hundar ?

Isak
Isaks kritik
Fia
Fias kritik

Träning

Jag tog fram fåglar och kanin härom dagen, det var ett tag sedan vi provade det. Fia är superduktig. Jag la 5 fåglar och 1 kanin på söket. Hon hämtade in alla, jag fick 3 i handen, sedan slarvade hon lite, men vad gör det, andra gången hon tar fågel. Supernöjd med skitFia 😉 Chloe går som en klocka alldeles stadig och fin, hon jobbar målmedvetet och springer inte omkring och tramsar, hon får 5 av 5 stjärnor. Nu kommer vi till Ixi, hon har extrem påknapp och flyger iväg som en kanonkula. Hon får lite påslag och de första fåglarna kastar hon in till mig. Sedan går det lugnare och hon börjar fungera riktigt bra. Winna tog in allt, hon jobbade på och var duktig.

Fia med kanin
Fia trut
Chloe kanin