Uppfödning med inriktning på dual purpose labrador

Träning

Jag var på Hundmässan förra helgen och såg på fina hundar och handlade lite, fick en förkylning på köpet som inte vill ge med sig. I söndags kom Noah, Alva, Nova och King på besök och vi tränade apportering i skogen. Alla var jätteduktiga och har gjort fina framsteg 🙂 Ska bli kul och se utvecklingen. Labradorklubben brukar ha något som dom kallar Lilla dummiejakten i juni. Det brukar vara en kul träningstävling där man kan testa hur långt man har kommit med sin hund. Det är något jag kan rekommendera.

Valpträningen fortsätter och Loke har börjat växa mentalt och är inte lika beroende av sin syster längre. Han har blivit så fin och väntar på sin tur. Smulan är mer vild än tam, henne blir det nog jobb med i framtiden. Oscar är lugn och fin, vill gärna sitta i knät om han får.

Nu är valparna anmälda till utställning i januari, kommer även att anmäla som till Labradorklubbens utställning i Vallentuna i februari. Så nu hoppas vi att dom inte gör sig illa, som brukar vara min vanliga otur när jag har anmält någon hund.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *