Uppfödning med inriktning på dual purpose labrador

Kennelhosta fortfarande…….. :(

Nu var det länge sedan det gjordes ett blogginlägg här. Vi har haft kennelhosta och har fortfarande. Smulan hostar men det har blivit lite bättre. Är nu trött på allt vad hosta heter. Vi har inte kunnat träna eftersom alla är sjuka hela tiden. Vi har även fått ställa in kennelträffen p g a detta, tråkigt 🙁 Nu vill jag inte ha kennelhosta på väldigt länge. De vuxna hundarna har inte varit sjuka utan det är ungdomarna som har hostat. Lilly flyttar till Lena med familj på fredag. Hon kommer att få det så bra och hon kommer må bra av att vara i centrum och bli ompysslad. Vi kommer sakna henne något enormt men vet att hon får det bra 🙂

Lilly130721 004

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *