Uppfödning med inriktning på dual purpose labrador

Aktiv helg

Lördagen började med kurs för Doris. Hon utförde uppgifterna galant och fick göra sitt första linjetag upp på en sten, vilket var lite kul. Däremot i pauserna så skäller hon hela tiden för att få uppmärksamhet. Man måste ge henne uppgifter när vi väntar så hon slutar att ”prata” hela tiden. Så fort hon jobbar så är hon tyst och fokuserad på det hon ska göra. Hon är en riktig liten arbetsmaskin.

Sedan på eftermiddagen så körde vi över husvagnen till vårt nya hus, vi måste flytta på den innan det kommer snö. Vi har även fått tillgång till den lilla stugan på tomen så vi ställde in en del saker på en gång när vi ändå var där. Jag längtar att få flytta dit, det är så himla fint där 🙂

Igår så träffades Petra, Gisela, Emily, Christina. Vi la viltspår och körde lite apportering. Jag lyckades trampa ner höger foten i vatten när jag la spår och sedan när jag gick spåret så trampade jag även ner vänster foten. Känns ju mycket bättre och vara dyngsur om två fötter än en fot, eller…… När vi kom hem efter spårningen så var vi riktigt trötta, men det var bara att fixa lite mer inför flytten.

Doriskurs

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *