Uppfödning med inriktning på dual purpose labrador

Träning

I lördags var Doris apporteringsträning. Hon är jätteduktig. Vi gjorde riktat sök vilket hon klarade galant. Sedan var det enkelmarkeringar och hon springer så det brinner i baken. Hon börjar bli vuxen tonåring. Hon vill gärna vara i centrum hela tiden.

Igår var det spårning på schemat. Vi hade lyxen att slippa lägga spår den här gången utan det var redan serverat. Loke gick först. Det var ett långt spår och mot slutet vid sista svängen tappade han spår och han var trött. Han började hitta på andra saker men till slut så fortsatte han och fixade det. Vi tycker han är jätteduktig, en riktigt liten spårkille 🙂 Atlas däremot strulade och tappade spår, gick förbi klöven. Vi fick vänta en lång stund innan han fattade att han skulle gå tillbaka och hitta klöven, sedan var han skitnöjd med sig själv, ha ha ha. Eskil och Alva gick också spår, dom var duktiga och hittade sina klövar.

Olga 4 mån

Viltspår10

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *