Uppfödning med inriktning på dual purpose labrador

Blandat

Nu har vi flyttat och vi har fått upp gardiner och saker så man kan bo. Hälften är kvar, det mesta är Fredriks saker som ska vara i garage och förråd. Vi hade strömavbrott på förmiddagen till och från men på eftermiddagen så försvann strömmen helt i 2 tim, inte kul! Vi har inget internet (gick sönder i fredags) och jag försökte komma fram till Telia i 3 tim igår, när jag suttit i 1 tim och 20 min och det är två före mig så bryts samtalet, höll på att slita mitt hår i ilska. Fortsatte ringa men gav till slut upp. Min telefon är också trasig och inlämnad för reparation, så jag kan inte surfa eller gå ut på nätet, att man kan sakna en telefon så mycket, ganska läskigt. När jag växte upp så fick man ringa i telefonautomaterna, man gick alltid och ringde på hos kompisar osv….. den gamla goda tiden 😉 Hahahaha!

Hundarna fick en släng av kennelhosta efter utställningen i Norge, varför åker man med sjuka hundar och smittar ner?! Alla våra hundar började hosta men är nu friska sedan 1 v tillbaka 🙂 Jag har anmält mig och Loke till Göteborg, ska bli kul. Vi har börjat med Doris träning mera och hon är faktiskt väldigt lättlärd och lättförd. Vi tränade i måndags, vilken fart den hunden har, det finns ingen som slår henne med hästlängder då det gäller att vara snabb. Man kan tro att eftersom hon är snabb att hon slarvar men det gör hon inte. Hon har full koll och jag blir lika imponerad varje gång när hon uppvisar att hon minsann vet var den finns 🙂

Lilla Loke får pryda bloggen idag 🙂

120906 001

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *