Uppfödning med inriktning på dual purpose labrador

Nu är det snart jul och nytt år!

Vi har nu börjat komma i ordning i huset, ändå finns det en massa att packa upp fortfarande men det får vänta lite. Igår spårade vi med hundarna. Smulan gick sitt första längre spår och det fungerade ganska bra faktiskt, sedan skull Loke gå spår. Första delen av spåret gick ut med Smulans spår och han vill gärna gå där hon hade gått istället. Sedan fick han fart under tassarna och spårade galant. Sen gick Stina och Eskil samt Petra och Alva, båda hundarna jätteduktiga. Det är kul när det går bra och hundarna gör framsteg 🙂 I morse var det lite vitt på backen, hoppas det får ligga kvar ett tag. Det är så tråkigt när det är lerigt, dom skitar ner så mycket inomhus, tur att vi har flyttat till ett mindre hus nu. Vi har fixat julbelysningen/vinterbeslysningen utomhus blev jättefint och så  har vi fått över 70 st sångsvanar, inte så jättefint, dom skriker mer eller mindre hela tiden….. sångsvanar, den som döpte fåglarna till sångsvanar kan ju inte ha varit nykter!

Sångsvanar

julehus

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *