Uppfödning med inriktning på dual purpose labrador

Hårdträning

Smulan och jag tränar flitigt nu, känns kanske lite tråkigt att para henne nu när hon är så bra! Hon klarade 100 m dirigering härom dagen!! Blir så imponerad av henne. Hon är så snabb, bra och lämnar av i hand hela tiden. Bra fotgående, bra stadga, ja vad mer kan man önska sig. Hon tar all slags fågel och kanin. Hämtar utan att tveka. Ska bli så kul att få starta henne nästa år 🙂 Medans Smulan är mammaledig så blir det hårdträning för valparna, så ska vi se om dom har någon talang för fågel också. Vi tränade med duva härom dagen och det jag ville var att dom skulle gripa fågeln och bära den utan tuggande och annat hitta på. Båda klarade det galant 🙂 Vi får se hur det går i fortsättningen.

Brifågel

Sagafågel

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *