Uppfödning med inriktning på dual purpose labrador

Jaktprov

28 aug har vi kennelträff ska bli kul att träffa alla vovvar, mattar och hussar. Petra och jag åker till Norge och ska starta på jaktprov, ska bli spännande och nervöst, har redan ont i magen. Smulan har precis löpt och vi har börjat träna ordentligt men hon är inte i sitt esse än, så vi får se hur det går, annars får vi en rolig semestertripp istället 🙂 Friskt vågat hälften vunnet, eller hur är det man säger…… Winna har jag börjat introducera apportering för, hon är en arbetsmaskin och fort går det. Ibland lite för fort för att matte ska hänga med. Ska bli kul och se hur hon utvecklas under vintern. Hon är modig och simmar genom vass och allt som kommer i hennes väg. Här kommer lite bilder på labradårarna 🙂

160819

1608191

1608192

1608193

1608194

1608195

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *