Uppfödning med inriktning på dual purpose labrador

Träning och åter träning ;)

Jag och Winna har börjat på kurs i lydnad. Det var inte så svåra saker tyckte Winna. Förra gången tränade vi följsamhet och det har hon naturligt och har alltid varit en lätt tjej att jobba med. Det är nyttigt att gå kurs iallafall. Vi får träffa nya människor och nya hundar. Wilma är förtjust i alla och tycker att dom kan leka istället för att träna. Förra gången vi var där så sprang det en shetlandsponny omkring i hagen i samma storlek som Winna. Hon tyckte nog det var en konstig hund, hon skällde och ville nog gärna gå in i hagen och sniffa lite på den 🙂

Smulan och min träning i helgen med Petra gick bra. Hon är i sitt esse nu fast hon snart ska löpa. Hon arbetar jättefint med fart hela tiden, jag blir så glad när det går så här bra och lätt. Winna är inte helt på det klara vad som förväntas av henne än men vi tragglar på. Hon är en spontanapportör med bra fart och vilja så vi fortsätter att bygga skulle vara roligt om vi kunde starta nästa år 🙂

161117

1611172

1611711

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *