Uppfödning med inriktning på dual purpose labrador

Internat

Tiden går fort och nu har redan valparna blivit 1 v äldre. Jag saknar dom enormt mycket, samtidigt är det skönt att få mer tid till de andra hundarna. Wilma har sörjt sina valpar, tror att det blev lite jobbigt för henne när alla nästan flyttade på samma gång. Jag brukar alltid behålla en valp från en kull så tikarna har alltid haft kvar en avkomma längre.

Imorgon bär det av till Norrtälje och internat. Winna och jag åker och ska bli bättre 😉 (Om det nu går, ha ha) Förra jaktprovet vi var på så var hon så överladdad, hon tyckte att jag kunde sitta i bilen istället för att vara med och störa. Knallningarna börja bli bättre även om man måste hålla ”en nagel i ögat” på henne hela tiden. Hon bestämmer gärna när hon ska gå själv och man kan inte slappna av en sekund. Vi har ändå kommit en bit i träningen. I början av sommaren så knallade hon i princip hela tiden, nu är det mer enstaka gånger. Man glömmer ibland att titta tillbaka och tänka på hur det var för 3-4 mån sedan, egentligen så skulle man nog föra dagbok över träningen för att komma ihåg var man låg 3 mån tidigare och se vilka framsteg man har gjort.

Hoppas alla får en trevlig helg, Bri hälsar att hon är avslappnad 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *