Uppfödning med inriktning på dual purpose labrador

Vinter

Nu är vintern snart här, vi har fått cirka 1 cm i snö, så det är inga driver direkt. Jag och Winna har gått kurs i Rallylydnad. Det var kul och det kan rekommenderas, om ni vill träna lydnad under roliga former. Ixi har börjat få apportera nu och tycker att det är jätteroligt. Hon är snabb som vinden och jobbar på duktigt 🙂 Jag har hittat en fin hane till Smulan, han kommer från Polen, jag håller lite på vem det blir tills det är helt klart och jag har sperman här. Smulan ska insemineras. Det blir första gången för mig (och Smulan) så det kommer bli spännande och jag  hoppas innerligt på en massa fina barn. Jag och Petra har hyrt inomhushall och tränat i några gånger, det är så skönt att inte frysa och att man har det ljust fast det är kallt och mörkt ute. Nästa vecka ska vi träna i ridhus, kanske inte så varmt, men inte halt och det är ljust. Jag ska ställa ut Leo på Mässan i december så ska ni dit så kom och hälsa på 🙂

One Response to Vinter

  • Spännande ! Det blir säkert fina valpar! Lycka till ! Hoppas även det går bra för Leo igen!

    Önskar Annika o Vincent!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *