Uppfödning med inriktning på dual purpose labrador

Året 2017

Tillbakablick på året 2017.

Jag har startat Winna på jaktprov, vi blev godkända i kvalificeringsklass men 0:ade tyvärr jaktprovet, men vi ska på’t igen nästa år. Vi har börjat träna ordentligt på fotgåendet då detta brast ordentligt vid starten på jaktprovet. I vår blir det också mycket träning på avlämningar från vatten, då detta inte heller satt på jaktprovet.

Ixi kom till världen, en väldigt speciell tjej. Hon vill gärna sitta i knät hemma och att man ska pyssla om henne hela tiden. Ute är hon en ferrari, allt går fort och hon ger 110% på allt hon ger sig in på. Ixi har sett ut Winna som sin bästis och Winna får stå ut med mycket vad gäller Ixis hårda lekar. Hon biter tag i Winna och sedan håller hon i, vare sig Winna vill eller inte. Jag blir imponerad av alla hundars tålamod med valpar/unga hundar. Ixi har jag börjat träna och jag hoppas att vi kan starta året 2019.

Atlas har opererat bort en godartad tumör som satt i ögonvrån. Nu är han som vanligt igen och ögat är jättefint. Han har ju fyllt 9 år och han börjar bli lite gammal. Han har blivit mer vit i ansiktet, jag hoppas jag får behålla honom många år till. Mer lättsam hund får man leta efter. Han är snäll och vill alltid göra en till lags.

Wilma fick 8 st valpar i höstas med Leo. Jättefin och jämn kull, ska bli kul att följa dom.

Smulan slog till och blev 4.e bästa tik på utställning, vilket jag blev jätteglad för.

Så har jag en massa duktiga valpköpare som jag vill tacka för att ni tar hand om era hundar och tränar.

  • Leo (B. Amore Passo) som ägs av Magnus och Sussi fick cert på utställning, vilket var jätteroligt. En mycket trevlig och snygg hund. Han blev pappa 2 ggr det här året. Det ska bli spännande att ser hur Wilmas och Leos valpar utvecklas.
  • Alva (B. Amarula Cream) har startat på WT och det har gått väldigt bra för Petra och Alva, grattis!
  • Oscar (B. Alaverdi) och matte Emily har också startat på WT, grattis! Emily och Oscar tränar även lydnad och jag tycker dom ska starta för dom är jätteduktiga.

Nästa år är det utställning och jaktprov som det siktas på. Smulan ska insemineras och det ska bli jättekul och jag håller tummarna på att det kommer så bebisar. Bri ska paras också nästa år.

Jag önskar alla Gott Nytt År och att vi ses på kennelträff nästa år!

One Response to Året 2017

  • Händelserikt år! Vi hoppas också Atlas får många år till då vi blev så förtjusta i honom då vi skaffade Vincent.: Jättefin kille!

    Lycka till med allt!

    Kram Annika o Vincent!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *