Uppfödning med inriktning på dual purpose labrador

Utställning och kennelträff

I lördags var på SSRK:s Club Show. Becci Hodge från England dömde. Det var 126 labbar anmälda. Det gick jättebra för mina hundar, stolt uppfödare.

B Amore Passo ”Leo” blev 4:e bästa hane med CK. Han hade många konkurrenter så det var jättekul att han placerade sig så bra. Tack till Magnus och Sussi som ställer upp på alla mina påhittigheter.

B Tilia ”Chloe” fick excellent i öppenklass

B Hpnotiq ”Wilda” fick excellent i juniorklass

B Midori ”Maja” fick excellent i juniorklass

B Bells Of Ireland ”Ixi” fick excellent i juniorklass, Alexandra utställningsdebuterade som handler och det gick jättebra

B Dom Pérignon ”Frodo” fick very good i öppenklass

Jag vill tacka er alla att ni ställer ut era hundar, det uppskattar jag jättemycket.

 

På söndagen hade vi kennelträff. Det var varmt och vi hade superfint väder. Vi apporterade i olika ”rutor” och sist men inte minst apporterade vi på vatten. Hundarna fick lite ny energi när det blev badande av. Tack till Lena, Marie och Lollo som höll ordning på oss och arrangerade en rolig dag. Jag hoppas att alla hade kul och att ni återkommer på kennelträffar. Ni förvaltar era hundar så väl. Torstein tog kort under dagen och när jag får dom så kommer jag lägga ut dom här.

Pappa Leo

Dotter Maja

2 Responses to Utställning och kennelträff

  • Tack för en super trevlig Kennelträff! Bra väder, jättefina hundar, mycket bra upplägg och innehåll! Kul att träffa all härliga människor som har ett så fantastiskt engagemang för sina fina hundar.

    Bra jobbat Annelie! Du är bästa uppfödaren!

    /Marie, Örian och Maja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *