Uppfödning med inriktning på dual purpose labrador

Vår eller….

Kan man lita på att det blir vår nu…… vågar knappt säga det högt, då kommer det väl en snöstorm. Jag kan höra fåglarna kvittra nu så jag hoppas på våren. Igår var vi ute på långpromenad i skogen och Ella hittade årets fynd, en vildsvinsskalle som hade sett sina bättre dagar, den stank. Alla hundarna var så avundsjuka och ville också så klart ha en skalle och bära på. Hon försvarande skallen hela tiden, första gången jag hört henne morra och verkligen stå på sig. Hon bar skallen i en timme, när vi kom hel så ville hon helst inte lämna den ifrån sig. Fick hämta papper och ta den med, den var så äcklig och jag brukar kunna ta i det mesta. På eftermiddagspromenaden så gick alla och letade och hoppades att det fanns fler delar som man kunde hitta men tji fick dom. Ella och Ixi har i alla fall tagit årets första dopp vilket dom var så nöjda med, mindre nöjd matte.

Nu är lilla Kelly röntgad också ur Leo och Wilma kullen med A höfter och armbågar u a, grattis matte Katarina, jätteroligt I helgen är det utställning och det ska blir kul att träffa alla Bexzimahundar och dess ägare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *