Uppfödning med inriktning på dual purpose labrador

Dagen med stort D!!

Äntligen har Wilma fått gå in i valphagen, så länge som hon har väntat på det. Hon var helnöjd och pysslade med valparna. Hon tvättade dem och lekt med dem, en riktig extra mamma. Vi har ute på tomten med valparna när Wilma fick upp gallret och gick in, jag såg inte detta utan plötsligt var hon bara där. Lilly brydde sig inte om henne så allt gick bra. Det var höjdpunkten på hela dagen tyckte Wilma. Hon skulle säkert bli en supermorsa! På söndag är det jaktprov och då får alla hålla tummarna så att vi får den efterlängtade 1:an. Bella löper inte längre så nu är det inte så mycket revirpissande, så vi får hålla tummarna att han inte pinkar igen som förra gången. Så på söndagmorgon beger vi oss till Enköping 😀

One Response to Dagen med stort D!!

  • Lilla houdini, kan se framför mig hur stolt hon var den lilla rackarn 😀
    Håller i allt jag kan så att det går vägen på söndag!
    Skickar ett gäng lyckoönskningskramar oxå 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *