Uppfödning med inriktning på dual purpose labrador

Träning

Jag tog fram fåglar och kanin härom dagen, det var ett tag sedan vi provade det. Fia är superduktig. Jag la 5 fåglar och 1 kanin på söket. Hon hämtade in alla, jag fick 3 i handen, sedan slarvade hon lite, men vad gör det, andra gången hon tar fågel. Supernöjd med skitFia 😉 Chloe går som en klocka alldeles stadig och fin, hon jobbar målmedvetet och springer inte omkring och tramsar, hon får 5 av 5 stjärnor. Nu kommer vi till Ixi, hon har extrem påknapp och flyger iväg som en kanonkula. Hon får lite påslag och de första fåglarna kastar hon in till mig. Sedan går det lugnare och hon börjar fungera riktigt bra. Winna tog in allt, hon jobbade på och var duktig.

Fia med kanin
Fia trut
Chloe kanin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *