Uppfödning med inriktning på dual purpose labrador

Utställning

Söndagen den 16 feb så ska jag och några valpköpare på utställning. Jag har anmält Chloe och Ixi, Maria kommer med Isak, Öivind kommer med Dino, Anders kommer med Hilda och Magnus kommer med Leo. Jag tycker det är jättekul att ni visar era hundar.

Fias rehab går framåt, jag tycker hon blir starkare och starkare för varje vecka. Vi har ökat promenaderna. Vi simmar 3 ggr/v och går på vattentrask med sjukgymnast på onsdagar. Hon tycker det är jättekul att simma och hoppar från rampen. Jag kastar leksaker som hon ska simma efter. Jag har typ 10 olika leksaker som vi byter med för att hon ska ta ut simtagen ordentligt, jag får lika mycket motion som Fia, jag springer runt bassängen för att hålla upp motivationen att simma ordentligt hela tiden. Fia har nämligen kommit på att man flyter i flytväst och vill gärna fuska med bakbenen och det är ju bakbenen som ska jobba. När vi mätte muskelaturen hos sjukgymnasten så hade hon ökat 1 cm i omfång på det trasiga benet på 2 v så vi fick mycket beröm 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *