Uppfödning med inriktning på dual purpose labrador

Väntan

Jag vet att ni väntar på att Winna ska löpa, jag med. Det är typiskt när man vill att det ska komma igång någon gång så drar det ut på tiden. Om jag inte kan åka till Danmark i rådande Coronaläge så kommer jag inseminera Winna med Paso, så det löser sig 🙂

2 Responses to Väntan

  • Hoppas, hoppas det kommer igång snart!
    Allt är ju lite upp och ner med Corona läget. Jag sitter hemma och jobbar på dagarna nu. Det enda man kommer ut är på promenad och då saknar man en kompis 🙂

    • Ja den väntan, jag vill att hon ska löpa nu! Loke pysslar med henne så det närmar sig 🙂 Jag jobbar också hemma, det finns inte så mkt att göra just nu. Hoppas ni håller er friska 😊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *