Uppfödning med inriktning på dual purpose labrador

Väntan på löp

Winna har bestämt sig att dra ut på tiden, jag (och Loke) kollar varje dag om det är på gång. Det är precis som om dom känner på sig att man väntar på löp. Jaja, jag kan inte göra annat än vänta. Idag ska Fia och jag åka och rehab simma, hon är så gott som återställd efter spiralfrakturen. Hon springer i alla fall som hon hade eld i baken. Lilla skitunge. Jag la viltspår till henne igår, 300 m med liggtid på 1,5 tim. Det är andra gången hon går spår, nu lite längre och på alldeles ny plats. Nu var hon inte så styv i korken, och tyckte det var lite läskigt. Hon hade koll på mig hela tiden så att jag följde efter. Hon blev överlycklig när hon kom fram till målet 🙂

En bild på vår Olga 4 mån som gick sitt första viltdpår. Hon är nu i hundhimlen <3

One Response to Väntan på löp

 • Hejsan!

  Jag heter Lena och bor med min familj man och två barn 11 år och 14 år i Uppsala. Vi bor i hus nära skog och mark.
  Båda barnen har länge velat ha hund men p.g.a att jag har liten hundrädsla respekt för hundar sen barndom har det inte blivit av.. Vi har goda vänner som har labrador och rekomenderar verkligen denna sort. Väl medveten att de behöver mycket träning och ha uppgifter , sök, apportera mm.

  Vi tycker om att vara ute i skog och mark, löpning , promenera.

  Tänkte bara visa intresse för valp om det blir aktuellt framöver
  tack på förhand

  mvh
  Lena

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *