Uppfödning med inriktning på dual purpose labrador

Valpar

Jag har inte hunnit lägga ut några bilder. Winna har varit jättedålig och legat inne på intensiven på Bagarmossen och kämpat för sitt liv. 1/4 av livmoderväggen var inflammerad och bakterier spred sig med rasande fart. Hög feber och knappt vid medvetande lämnade vi Winna på intensiven med gråten i halsen. Jag tänkte att nu förlorar jag henne, men hon är en tappar hjälte. Hon är nu hemma och har repat sig lite. Äter och har ingen feber men hon är sliten.

Jag stod nu med 8 valpar som är hungriga och ville ha sin mamma, ett mardrömsläge. Sen kom jag på att vi provar med mormor Smulan, som är skendräktig, om hon kan tänka sig ta an valparna. Vi kom hem och jag hämtade Smulan till valplådan och introducerade en liten kille. Hon var skeptisk i 5 min sedan var hon överlycklig att hon har fått valpar. Hon är nu barnens surrogatmamma och sköter dom exemplariskt. Hon tvättar och matar, även om hon inte har så mycket mjölk. Jag och Alexandra matar valparna. Hon är också min hjältinna, vad hade jag gjort utan mormor.

6 Responses to Valpar

 • Oj vilket elände ni har haft. Hoppas allt kommer gå bra med Winna o er o alla valparna. O vilka duktiga mormödrar.

 • Mitt hundhjärta blöder! Stackars Winna o stackars matte! Krya på dig!

 • Men så fruktansvärt hemskt! Stackars Winna.
  Så fin hon är mormor som tar hand om valparna.
  Nu hoppas vi verkligen att Winna blir starkare och återhämtar sig.
  Kram till er alla! ❤️

 • Men stackars Winna! Hoppas hon återhämtar sig bra! Håller alla tummar o tassar!!. Bra att du hjälper till syster Smulan! Många kramar Vincent o Annika

 • Men åh stackars Winna. Håller alla tummar för att allt ordnar sig och att hon återhämtar sig snabbt.❤️
  Många tankar och kramar från Maria och Björn

 • Hur mår Winna i dag? ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *