Uppfödning med inriktning på dual purpose labrador

Höst

Det är tomt efter valpar samtidigt har jag plötsligt hur mycket tid som helst. Har börjat träna hundarna igen. Ixi njuter i fulla drag att få hämta dummies. Hon har växt till sig i huvudet och fungerar att ha lös större delen av tiden, det trodde jag aldrig att duracellkaninen skulle kunna axla.

Chole är också nöjd med att matte nu äntligen gör saker med henne. Hon har skött sig utmärkt på träningarna.

Fia var med förra gången och fick köra sök. Hon är klockren som sökhund, plockade in 6 dummies utan några som helst problem. Jag fortsätter att simma henne 4 dgr/v, hon börjar tycka att det är lite kallt i vattnet och tittar frågande på mig varje gång vi ska simma, ”Skämtar du eller? Ska jag gå i, det är ju skitkallt? Men hon gör ett lysande jobb varje gång. I början på oktober ska hon röntga och ultraljud sitt knä som är överansträngt och jag hoppas att det blir ett bra svar.

Jag hoppas att att det går bra med alla valpar som har flyttat hemifrån. Den jobbigaste tiden brukar vara nu när dom stoppar allt i munnen, käkar upp saker och bara hittar på hyss ?

Ixi, Fia och Chloe har koll på att fåglarna sköter sig i vattnet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *