Uppfödning med inriktning på dual purpose labrador

Trött på snön!!!!!

Nu hoppas jag att snön försvinner så att jag kan börja träna ordentligt igen. Wilma ska snart börja löpa och Lilly är idag i höglöp så vi har börjat separera hundarna. Lilly vill gärna lura med Atlas på ”upptåg” 🙂 Jag har börjat klickerträna Olga så nu kan hon sitt, ligg och skall. Nu ska jag sätta igång med att befästa kommandot apport, jag skulle gärna vilja starta henne på jaktprov i höst. Man måste ju ha mål 😉 Jag ska anmäla Lilly till utställningen i Kumla siluetter av januari, jag och Nina åker tillsammans med hundarna, ska bli kul.

One Response to Trött på snön!!!!!

  • Hahahahaa jag kan nästa se Lilly framför mig hur hon på alla sätt och vis försöker få med Atlas 😉

    Härligt att det går framåt med Olga, klart att du ska ha ett mål så jaktprov i höst 😀
    Spännande att ställa Lilly, kommer gå bra hon är ju så fin <3

    Jag har anmält Werax till stora Vedautställningen den 3 februari, handler är klart och nu ska vi träna på att springa i ringen 😀 Madde och jag åker bl a till Veda ridhus 2 ggr då dem har så att man kan träna tillsammans, det är bra 😀

    Kram på er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *