Uppfödning med inriktning på dual purpose labrador

Väntan på löp :)

Vi väntar och väntar, när ska Wilma löpa…..? Hon är i full päls nu och riktigt snygg,  jag ångrar att jag inte anmälde henne till Kumla utställningen, men jag trodde hon skulle löpa när som helst. Men vi får hoppas att hon börjar löpa i februari, skulle var så fint och få sommarbebisar. Jag längtar efter valparna efter Wilma och Atlas, det är så bra hundar, han är frisk och jätteduktig, hon är frisk och jätteduktig, hoppas att det blir friska, duktiga barn efter dom. En liten tjej skall stanna hos oss och det ska bli så kul att se dom växa upp, jag längtar!!!

Idag har vi kört med apportkastaren och Wilma springer som en galning som vanligt. Hon lämnar nu alltid av i handen, så det sitter äntligen nu efter all träning. Jag har inte kunnat träna ordentligt pga av all snö, så de var riktigt taggade idag. Det nya stjärnskottet Lilly var alldeles till sig vid dagens träning. Hon har inte bott så länge hos oss och det har inte blivit någon riktigt träning för hennne, hon kom till oss i mars och sedan i maj löpte hon och sedan fick hon små bebisar, så idag var första dagen med apportkastaren för hennes del. Hon var som handen i hansken, fan va hon sprang, hämtade och lämnade av i min hand. Mot slutet var hon så i gasen att hon tjöt för att det var så roligt. Kul att se henne så här, hon är så lugn i vanliga fall, men det här tyckte hon var riktigt kul! Så nu ska hon få träna så får vi se hur de går. Om det fortsätter så här kan jag nog starta henne i vår innan hon ska få sin sista kull, det skulle vara roligt. Jag har åter börjat få träningslust som har legat lite lågt för ett tag, nu önskar jag lite varmare väder, det är inte kul att stå ute i -20 grader och få kramp i fötterna, även hundarna tycker att det är gränsen på kyla.

På söndag bär det iväg till Kumla (baaaara 23 mil enkel resa), vi ska på utställning. Jag har anmält Lilly, så nu får alla hålla tummarna att det går bra.

Här kommer en film från dagens promenad, det är Wilma och Atlas som springer 🙂 Klicka på länken nedan.

http://youtu.be/x-nkA_YLgHQ

3 Responses to Väntan på löp :)

 • Spännande med valpar efter Atlas och Wilma, det kommer att bli kanonhundar 😉
  Skitskoj att det går framåt i träningen med Wilma, och Lilly shit vad skoj det hade varit att se henne in action 😀
  Håller med lite varmare vore skönt nu, vi har ju börjat träna på stockholms södra bk på onsdagarna med Madde och jösses i onsdags var det ingen höjdare att vara i kylan, tur att man blir lite varm i kläderna iallafall när man går 😀

  Nästa söndag ska Werax göra sin debut i rasspecialen, spännande måste jag säga men det är såååå många anmälda har jag hört men ett excellent så är jag glad & nöjd 😉
  Kram på er alla!

  • Jag håller tummarna att det går bra på rasspecialen, jag har fått reda på något som jag inte kan berätta än, men jag är så glad, återkommer snart 🙂

 • Meeeen Annelie du kan inte säga A och inte B, dör ju här av nyfikenhet 😉

  Fick reda på att det är 110 anmälda på rasspecialen, bara han får ett excellent så är jag nöjd men det får jag nog drömma om då steget inte sitter än men jag jobbar på det men han går inte med nosen i backen längre iallafall…ett plus 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *