Uppfödning med inriktning på dual purpose labrador

Väntan…..

Madam har inte börjat löpa ännu, vi väntar och väntar….. Hon gör sig då ingen brådska. Men den som väntar på något gott väntar inte för länge, eller vad är det man säger 😉 Jag funderar starkt på att åka med Atlas till Årets Labradormästerskap som är i Arboga. Han är inte så överförtjust i dummies (mkt bättre med fågel) men han brukar vara ordentligt taggad när det är nytt område och tävling. Jag ska träna mycket på utkommando, dirigeringar och närsök i sommar. När vi var på Östras Labradormästerskap så blev det helt fel i rutan på närsöket, han förstod inte riktigt vad han skulle göra och ville hela tiden öka på sökområdet fast han skulle stanna i en liten ruta och söka, så vi hittade bara en dummie inom maxtiden, de andra stationerna gick väldigt bra och han fick full pott på en ruta. Så fort snön försvinner så ska vi börja träna ordentligt igen. Vi var och tränade lite i ett ridhus i helgen men dummiesarna blir så smutsiga och Wilma ville inte ha dom i munnen! Nä nu hoppas jag på löp, vår och sol!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *