Uppfödning med inriktning på dual purpose labrador

Träning

Nu är det dags att börja träna igen efter vintervilan, har inte haft så mycket ork till att träna men det börjar bli dax nu. Atlas och jag gjorde enkelmarkeringar igår och han var så glad. Han var heltaggad och gjorde allt perfekt. Han var nöjd över att ha matte själv. Han och jag gick en ensam runda i skogen idag och lyckligare hund får man leta efter. Du och jag matte!

Jag ska börja träna grunder med Wilma igen, hon har legat av sig lite under vintern och jag måste köpa en ny klicker, har slitit ut den jag har, hur man nu kan göra det?! Så  mycket har jag väl ändå inte klickat, eller? Wilma vill gärna göra allt snabbt, helst vill hon spring in och förbi mig för hon ”hinner” inte stanna, utan måste göra frivarv efter varje markering. Jag trodde att det här var överspelat och att hon hade blivit vuxen, men idag var hon valp igen, men hon lämnar av i hand även om hon baaara måste ta ett frivarv.

Olga bär som hon aldrig har gjort något annat. Hon apporterar bestik, tändare, nässpray, ja hon tar det mesta precis som sin storebror 🙂 Lilla tjejen har nästan blivit lika hög som sina ”systrar” och hon är bara  6 mån men hon växer nog inte så mycket mer på höjden.

Viltspår2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *