Uppfödning med inriktning på dual purpose labrador

Alla valpar är tingade :)

Alla valpar är nu tingade och kommer att få bra hem vilket glädjer mig mycket. Idag bär av det till Norge så nu ska jag sitta 50 mil i bilen utan AC som är trasig och det skulle vara 22 grader och sol i Oslo, puh. Imorgon skulle det bli halvklart men uppehåll i Drammen vilket jag hoppas på stämmer, vill inte ha regn. När vi var i Sandviken förra året på 3-dagars utställning så regnade det konstant och bilar fastnade i leran, man fick flytta ringar till grusplaner då hundarna vägrade springa i lera och vatten. En handler i våran ring gick omkull och kanade genom ringen i lera, inte kul. Så nu hoppas vi att allt går bra, bilresa, utställning och upphållsväder.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *