Bexzima's Kennel

Uppfödning med inriktning på dual purpose labrador

Kategorier

Senaste kommentarer

Chloe

Chloe ska ju paras nästa löp och den tilltänkta pappan kommer från Canada och kallas för Hobbs. Det ska bli jättespännande med den här parningen och jag  hoppas på ett gäng valpar. Det kommer att bli mina första bruna labradorer 😊

Chloe och Alva

Chloe och Alva apporterade igår, båda var väldigt duktiga. Nu ska Chole får springa sig i form då jag tänker para henne på nästa löp.

Fia måste operera sitt högra bakknä pga överbelastning när hon fick sin fraktur på vänster sida. Inflammationen vill inte släppa, så vi har 8-12 v helvete framför oss men en extremt pigg Fia som ska hålla sig lugn alla dessa veckor. Jag kommer få lite mera gråa hårstrån än jag redan har, men vad gör man inte för sina hundar och Fia är mattes lilla prinsessa. Sedan hoppas jag att allt blir bra och hon kan börja användas i träning.

Höst

Det är tomt efter valpar samtidigt har jag plötsligt hur mycket tid som helst. Har börjat träna hundarna igen. Ixi njuter i fulla drag att få hämta dummies. Hon har växt till sig i huvudet och fungerar att ha lös större delen av tiden, det trodde jag aldrig att duracellkaninen skulle kunna axla.

Chole är också nöjd med att matte nu äntligen gör saker med henne. Hon har skött sig utmärkt på träningarna.

Fia var med förra gången och fick köra sök. Hon är klockren som sökhund, plockade in 6 dummies utan några som helst problem. Jag fortsätter att simma henne 4 dgr/v, hon börjar tycka att det är lite kallt i vattnet och tittar frågande på mig varje gång vi ska simma, ”Skämtar du eller? Ska jag gå i, det är ju skitkallt? Men hon gör ett lysande jobb varje gång. I början på oktober ska hon röntga och ultraljud sitt knä som är överansträngt och jag hoppas att det blir ett bra svar.

Jag hoppas att att det går bra med alla valpar som har flyttat hemifrån. Den jobbigaste tiden brukar vara nu när dom stoppar allt i munnen, käkar upp saker och bara hittar på hyss 😊

Ixi, Fia och Chloe har koll på att fåglarna sköter sig i vattnet.