Uppfödning med inriktning på dual purpose labrador

Utställning

I helgen var det utställning på Wenngarns slott i Sigtuna. Det var sol när vi åkte hemifrån, när vi kom dit så stod regnet som spön i backen och varken Christina eller jag hade regnkläder. Som tur var så träffade jag Eva där och fick en regnponcho (eller hur det stavas), blev så glad. Christina mötte en gammal kurskamrat och fick låna en regnjacka, så vi hade tur. Framåt lunchtid så kom solen fram.

Frodo ställdes i valpklass av sin matte/handler Märta, dom var jätteduktiga och placerade sig på 2:a plats 🙂 Dom fick jättefin kritik. Bra jobbat!!

Frodoutställnig

Saga kom 3:a i valpklass och Bri blev oplacerad. Smulan som inte gillar utställning var på riktigt gott humör för dagen och placerad sig 5:a i en stor tikklass, jag är mycket nöjd med henne och att hon har börjat tycka att det är okey att folk klämmer på henne. Atlas vann championklassen men blev oplacerad i BIS finalen. Sedan så kommer vi till mattes lilla hjärta som vann öppenklassen, blev bästa hane och placerade sig på 5:e plats i BIS finalen :)))))) Alla hundarna fick jättebra kritik.

Loke150920

Igår så stod det apporteringsträning på schemat för Eskil och Smulan 🙂

Eskil150920

Smulan150920

Smulan1509201

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *