Uppfödning med inriktning på dual purpose labrador

Lite blandat

Nu är snart utställningssäsongen över för oss. Sista utställningen är i Sundsvall och det blir jag och Loke som åker. Vi var på Åland och ställde ut Loke fick excellent och placerade sig 2:a, Atlas fick excellent med CK men blev oplacerad i bästa hane. Domaren var en kort satt man från Irland, han tyckte mina hundar var för höga, vilket dom inte är! Han dömde fram väldigt små på höjden hundar (kanske för att kompensera sin egen längd, nä nu var jag elak, ha ha ha). Vi har kommit igång med träningen ordentligt Smulan och jag och jag tycker att för det mesta går hon hyfsat bra, förra träningen var hon väldigt strulig när det gäller linjetagen, vi kan ju inte ligga på topp varje gång 😉

Fågelsmulan

Idag är det sista gången på valpkursen och det är väl dags nu att sätta igång och träna valparna ordentligt, har haft lite svikande motivation men jag hoppas det vänder snart. Jag tycker det är roligare att träna när saker och ting fungerar, valpar kan ju ingenting, ha ha ha…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *