Uppfödning med inriktning på dual purpose labrador

Det har hänt mycket i helgen :)

En super helg!! Vi var på skärgårdsutställningen igår. Alexandra hjälpte mig att ställa hundar, det gick jättebra! Atlas blev BIR (bäst i rasen), Smulan blev BIM (bäst i motsatt kön), Loke blev 2 BH (bästa hanhund), Saga blev BIR junior och BIG 2 (bäst i gruppen) junior. En superdag helt enkelt. Petra och Alva (Bexzima’s Amarula Cream) var och tävlade på Wenngarn samma dag, dom fick ihop hela 83 poäng på WT (Workingtestet) och kom på 10:e plats av 45, jag är så himla imponerad av deras bedrifter!! Stolt uppfödare!! Sen har vi lilla Winna, vilken apportör jag har fått. Hon är klockren. Snabb som tusan och en duktig markör och göra fina sökjobb bara 6 mån gammal, var ska det här sluta 🙂 Här kommer kort från utställningen, Alva med sin boll nr 52 som var hennes startnummer på WT och lilla Winna som hämtar kanin till matte 🙂

Atlas

skargardsutstallningen

Atlas och Alexandra 🙂

skargardsutstallningen1

Atlas, Alexandra, jag och Smulan 🙂

skargardsutstallningen2

Alla fina rosetter 😉

skargardsutstallningen3

Smulan

skargardsutstallningen4Alva på Wenngarn!

alvawtWinna hämtar kanin 🙂

winnakanin

2 Responses to Det har hänt mycket i helgen :)

  • Vilken duktig uppfödare du är Annelie! Med jättefina hundar.!!

    Jättegrattis till alla inblandade.

    Vincent hälsar och är på alerten igen efter ett ytterligare återfall i ” hot spot” på hakan samt ena tassen. Snabbt övergående utan mediciner

    Många kramar från oss!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *