Uppfödning med inriktning på dual purpose labrador

Varm sommar!

Vilken värme det är hela tiden! Jag och hundarna lider. Det går inte att göra något, så fort man rör sig så blir man svettig. Så, nu har jag gnällt klart över det ?

Smulan är parad och det har gått drygt 3 veckor. Ska göra ultraljud snart och se om det finns några bebisar ?

Chloe och jag har varit på jaktinternat i värmen och jag är så glad över min fina hund. Vi behöver träna på avlämningar från vatten och stadgan.

Vi vattenapporterade härom dagen och då fungerade avlämningarna över förväntan. Jag måste hela tiden tänka på att ta det lugnt och se till att Chloe är lugn då fungerar allt perfekt. Så läxa till matte är att träna på lugn genom alla övningar. Imorse tränade vi på linjetag med markering som störning. I början ville hon bara springa på markeringen men när 10-öringen trillade ner så var hon superbra. Hon är duktig på raka linjer och minnesmarkeringar, allt går framåt. Jag är så nöjd med henne. Hon är smart och vill vara en till lags.

Vi har fått en ny medlem till flocken, hon heter Ella och är 8 mån. Hon kommer från Annual’s kennel. Hon är så go, som en stor nallebjörn ?

Nu hoppas jag på svalare väder!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *