Uppfödning med inriktning på dual purpose labrador

Värme, värme och lite till värme

Jag dör i den hör värmen och hundarna lider också. Det är så torrt att det dammar om gräsmattan. Chloe och jag har varit på jaktinternat och hon var jätteduktig. Vi har påbörjat arbetet med dirigeringar, vi hade säkert kommit mycket längre om det inte var så himla varmt hela tiden. Går inte att träna. Hon är så duktig och fokuserad på det hon gör så det har ju varit så kul att kunna starta henne i höst men vi har inte kommit dit än pga vädret.

Ella har kommit in i flocken och börjat förstå våra regler och rutiner. Hon är nog den gladaste hund jag har haft. Hon vaknar på supergott humör och så fortsätter det hela dagen. Vi tränade igår kväll och Ella fick följa med och hämta några dummies. Hon var så glad och stolt, härligt att se henne.

Smulan har nu gått halva tiden av dräktigheten och börjar bli ordentligt rund. Hon lider i värmen. Vi har badat mycket på mornarna och det tycker alla är jätteskönt. Smulan tog en lång simtur härom dagen och njöt i fulla drag. Ella har också lärt sig att simma. Först simmade hon som en plaskande u-båt men nu fungerar det och hon hänger med de andra ut, hon växer för varje dag och blir modigare och modigare.

One Response to Värme, värme och lite till värme

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *