Nyheter

Nyheter

220408

Nu har jag ordnat en ny blogg, där kan ni följa hundarna och Fias dräktighet och framtida valpar :) Länken till bloggen ligger på första sidan. www.bexzima.bloggo.nu

220406

Fia börjar bli jättestor nu och snart är det dags för dom små att komma till världen. Hon är pigg och mår bra och hänger fortfarande med på långpromenader.

220321

Fia är konstaterad dräktig, det ska bli så spännande :)

220301

Kennelträff 8 maj kl:11

Ni är välkomna på kennelträff hemma hos mig. Vi kommer ha 2 st instruktörer som kommer visa oss och hjälpa till med rallylydnad och specialsök.

Emila och Akke på bild från förra kennelträffen

220125

Idag har vi varit i Jordbro i VOM hallen och haft utställningsträning. Hallen var lite liten och man kunde inte knyta upp hundarna någonstans, underlaget var jättebra. Bosse, Fia, Ixi och Hilda var jätteduktiga.

220119


Jag tänkte vi ska ha kennelträff i slutet av april och köra rallylydnad och prova på specialsök. Vi komer ha två instruktörer på plats. Jag återkommer om datum.

220104


Vi söker en halv fodervärd åt Leia. Hon är en glad och sprallig hund. Gillar människor och andra hundar. En mycket duktig viltspårhund. Hon har mycket spring i benen och behöver jobba mycket med huvudet. Jag vill att blivande fodervärd bor i Stockholmsområdet. Skicka ett mail om ni är intresserade.

211205

Idag kommer min nya hemsida, eftersom den andra kraschade. Bloggen har jag också tappat. Jag har bett om hjälp så kanske den går att rädda. Under tiden så kommer allt som händer på kenneln skrivas här under nyheter.